Oh Fatimah, Gadis yang Manja.

>> Thursday, February 04, 2010

"Mama, mama janganlah makan dalam bilik kita, nanti my room kotor."

Statement ini daripada seorang kanak-kanak yang mampu membuat sampah sebanyak ini di dalam biliknya yang kecil itu dalam masa 3 hari.

7 comments:

Ummu Auni Afif 3:51 pm  

hahaha, aku stres tengok sampah sebanyak itu

tinidewi 4:23 pm  

aku pun stress weh! penat dah aku membebel.

y@tipruzz 2:51 am  

mak aiii...camner akak bley stand tgk tu dlm masa 3 hari!
kalo idlan pantang sampah seketul pon saya dh bebel hehehe

tinidewi 8:19 am  

perlu aku mention di sini minah ni jenis tahan kena bebel. muka tebal.

kalo dah balik rumah penat lepas tu ko ada baby yang kejenya uwek uwek takmo baring sensorang asek minta dukung je lepas tu husband lak pegi surau from maghrib sampai ke isyak tak kira lagi kot ada mesyuarat ajk surau / ceramah / kelas mengaji, tahan je la mata dan jiwa raga tengok bilik kanak-kanak ni bersepah. tapi since minah ni dah kena bebel hari-hari lepas tu kena kerah kemas bilik sendiri, dah kurang la bersepahnya ^_^

Nida 11:59 pm  

hanger n sudu tu masuk dlm kategori sampah ker? *ngendap sampah anak dara..hihi*

Nida 11:59 pm  
This comment has been removed by the author.
tinidewi 11:05 am  

ahaaaa minah ni memang suka la sangat menyepah barang-barang. selalu dia buat projek time kita dah tido huhuhu. takpun time kita tgh ralit jaga baby atau buat keje, dia senyap-senyap bawak pinggan mangkuk cawan sudu garpu, kes nak makan dalam bilik tengok astro. skrg kitorang dah UPkan level kegarangan. ada sekali kena kurung kat belakang rumah malam-malam. menjerit-jerit minah kuikuikui. now bilik dia dah kemas dah :-( ni gambo lama....

  © Free Blogger Templates Skyblue by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP