Kembali Berdiet.

>> Monday, April 05, 2010

OK aku sebenarnya takde la beria nak diet.
Sebab dah ada si kenit penghisap kalori hehe.
Tak diet pun baju-baju lama dah boleh pakai, you!
Terima kasih kepada penyusuan eksklusif.

Tapi memandangkan duit kena kontrol, perut kena ikat.
Maka pagi-pagi selongkar dapur kut ada biskut kering, jumpa botol herbalife.
Heh apa lagi, herbalife breakfast la kita!
Yang bestnya, bila dah sarap herbalife, lunch & dinner pun nafsu sudah kurang dari kebiasaan.
Selalu 2 pinggan, ini 1 pinggan dah alhamdulillah.

Mari kita tengok apa results kalau itiqomah sebulan!

7 comments:

ahmadini 12:57 pm  

About me tu dah kena update dah tu.... yg pertama... umur dah 31 ekekeke... pastuh tambah nama maryam hehe

Ummu Auni Afif 1:40 pm  

sebulan u ols!!

aida 4:21 pm  

kak tini, ku lepas bersalin hari tu pun muat baju lama walau berat tak turun. thanks to herbalife masa pantang

tinidewi 4:33 pm  

:-p to ahmadini.

aini,
rasa mcm ada skit improvement in the selera makan department keh3x.

aida,
ko memang kurus. nyampes!

Ummu Auni Afif 8:50 am  

aku mmg nyampah aida ckp fasal dia, sebab dia slim. aku ni lemak byk ni, hahaha.

tinidewi 11:23 am  

Kita abaikan watak itu kalau bicara tentang berat badan. Dia tak releven! Keh3x.

aida 11:32 pm  

relevan la, aku ni post pregnancy weight tak turun2 arghhhh

  © Free Blogger Templates Skyblue by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP