Giveaway Saja Suka Februari 2011.

>> Monday, February 28, 2011

~~ENTRI MELEKAT. SKROL BAWAH UNTUK ENTRI TERKINI.~~

Mula-mula, kita tunjuk hadiah dulu, iaitu John Deere Big Red Barn Playset. Sesuai untuk anak-anak kita bermain peranan sebagai peladang. Fatimah kata, "I love pretending, Mama!" Bolehlah kalau mahu berangan ala-ala Back to the Barnyard gitu.

Ini dia barn merah itu. Sama mcm barn dalam Back to the Barnyard, bukan? ^V^

Ada Peladang, Kambing, Kuda, Ayam dan Tanaman Jagung. Watak utama Barnyard, Otis Si Lembu Tompok Putih Hitam, tiada untuk diberangankan tsk.

Stiker untuk ditampal pada barn. Fatimah suka banget lekat melekat stiker. Sampai tangan dan kaki akak menjadi mangsa.

O.K. sudah tengok hadiah, mari lihat pula cara-caranya. Mudah saja dik, tampal sahaja kod html ini dan jadikannya sebagai entri melekat. Kalau tidak mahu buat entri melekat pun tidak mengapa, boleh juga diletak di tepi atau kanan blog anda. Mana-manalah asalkan tampal, dik. Seeloknya biarlah di tempat yang orang senang nampak :-)


Copy this code to your website to display this banner!


Sila tinggalkan komen anda untuk memberitahu saya yang anda ingin menyertai giveaway ini. Giveaway berakhir 28 Februari 2011 dan pemenang ditentukan menggunakan kaedah algoritma melalui www.random.org.

TTM yang menyertai:
1. Mama2nur
2. Ummu Auni
3. KNV
4. Y@tipruzz
5. Tukang cerita
6. Julie Yaacob
7. Ummu Amin
8. Farra
9. Ina Hashim
10. Mama_Fatin
11. Izzatul Iman
12. Nana
13. My Shaizar blog contest
14. Eb ezrin2
15. Umiliza989
16. Zur@zari
17. Rafolian
18. Sari
19. CT
20. Hilmi & Faeizah
21. AROL DSHW
22. Misza E-Shope
23. Aida
24. Syuhada
25. Cempaka kuning
26. Nana kimie
27. Apple sourz
28. Aanie
29. Mama Batrice
30. Cikpuanhady
31. Adyshariz
32. Ibulunazahra
33. Mamazharfan
34. Tiefazatie
35. Zaikulim
36. Kak Long
37. Eynaa
38. Miza Yusof
39. Imaan09
40. Fadzillah Kamarudin
41. Jasfyra
42. Cute Mom
43. Mrs. K
44. Izan cute
45. Qaizana
46. Tie - Ibu wawanisolehah
47. Mama Balqis
48. Jassnani
49. Azura Samsuddin
50. Pinky Momma
51. Juniza
52. Adlin a.k.a Kyra Moms
53. Puan Nina
54. Huda
55. Nifalnin
56. Puan Iza
57. Anis
58. AyuArjuna Bigosh
59. Nu'nu Safia
60. Imanmom
61. Pago"
62. Acik Na
63. Sarah
64. Zalina
65. M@m@ Tomell
66. Eysha_zal
67. Dilazfamily
68. Jihan Uzma
69. Jieda
70. Sw33tdarling
71. Azatiesayang
72. Muslimkiddies
73. Miss Mucuk
74. Lissa

Selamat mencuba!

p.s. Abaikan model yang kulit muka berminyak-minyak dan rambutnya serabai. Model percumalah katakan :-p

161 comments:

mama2nur 8:54 am  

kak tini, mcm saya buat kt blog tu ok kn?

tinidewi 9:14 am  

boleh boleh :-)

Ummu Auni 12:14 pm  

ok aku kan suka freebies..so nak masuk yang ni :D

Ummu Auni 12:27 pm  

dah letak. belah kanan atas blog saya yer :D

Hanis 1:02 pm  

Bismillahirrahmanirrahimmmmmmm
(kot2x probability menang naik tinggi sket hehe)

Saya dah letak dah banner tuh kat belah kiri atas sekalikkkk kat teratak saya :)

mmg senang nampak!

aduhai puan tini...terima kasih sebab buat giveway lagik...hadiah best plak tu

knv 1:10 pm  

saya nak hadiah jugak

y@tipruzz 1:49 pm  

selepas menang sekali, saya terus bersemangat hehe. saya dah letak kat belah kiri atas blog saya yer...tq :))

Tukang cerita 5:03 pm  

salam tinidewi...
salam pkenalan...
:)

sy pun dah join....
first time join GA ni, sebab teruja tgk hadiahnya....
anak2 mesti suka...

harap2 ada rezki tuk dorang....
:)

Julie.Yaacob 8:49 am  

Tini, i nak masuk gaks!

-ummu amin- 10:47 am  

salam, saya pun nk cuba jugaklah :)

Farra 1:28 pm  

salam..dh join! :)

Ina Hashim 5:27 pm  

salam

dah join jugak ye
sila terjah n check if ada yg x lengkap
http://ourdreamsoflifecontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

Mama_Fatin 9:31 am  

Salam,

kite join ye

http://miniloveshoppe.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini-by-tinidewi.html

mekaceh

Izzatul Iman 10:00 am  

Saya nak join...

saya dah lekatkan banner tu as Featured Giveaway...memang senang nampak...kalau nak tgk klik sini:

http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/

ini entri saya...maaf la tak dapat buat entri melekat, sebab dah ade entri melekat yang lain.

http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

Nana 11:08 am  

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

my shaizhar blog contest 11:36 am  

saya joint

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

eb ezrin2 11:39 am  

nak join
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html
tq

umiliza989 12:46 pm  

salam perkenalan
umiliza989 join nie
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

Zur@ZaRi 12:57 pm  

salam kenal...
join gak yer...

http://zuracontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

ID:zurazari

rafolian::::~ 1:00 pm  

http://rafoliancontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

ada21292@yahoo.com

Sari 1:29 pm  

ksari dtg join..
http://duniacontestku.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html
dah follow tinidewi gak..
id follower:sari

CT 1:46 pm  

saya nak join juga....

ni link

http://szuraimah.blogspot.com/2011/02/tinidewi-giveaway.html

Hilmi & Faeizah 3:19 pm  

Tini, saya nak join jugak

dah paste..tapi x reti nak buat entry melekat tuh...

http://mommymuslim.blogspot.com

AROL DSHW 3:30 pm  

Eh, Arol pun nak join jugak!

http://arolgiveaway.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

:)

Misza E-Shope 6:04 pm  

da buat.. boleh check out..

ID : Misza

http://miszaeshope.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

aida 6:44 pm  

ok dah buat, ada ayat mengembangkan hati ameer. suruh dia baca ok

SyUhAdA 7:06 pm  

salam..

syu dah join..

http://syu90contest.blogspot.com/2011/02/giveawaymamasaya-mahu-ini.html

tQ~

cempakakuning 9:01 pm  

Cempaka join.
id follower-cempaka kuning.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-february-2011.html

cempakakuning 9:01 pm  

Cempaka join.
id follower-cempaka kuning.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-february-2011.html

nanakimie 9:04 pm  

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mmahu-ini.html

-ApPLe SoURz- 9:53 pm  

salam sy dh join..
=)

http://applesourz159.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

aanie 11:09 pm  

salam...sy join..

http://aanie.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

MamaBatrice 11:52 pm  

nak join gark :

http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

maaf, zana tak buat entry melekat yerk...tp dah letak banner kat side bar tu....mmg senang orang nak nampak banner tu..don't worry

citer cuti CNY kami :our CNY and time to collected Ang Pow

cikpuanhady 12:57 am  

salam..saya join..entri autopublish jam 1 pagi nanti..saya tak bat entri melekat tapi banner memang letak kat under ga & contest..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

kalau link tak valid selepas tarikh publish gitau ek..thanks..

Adyshariz 1:19 am  

salam

aisha join juga ya

http://ady-shariz.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

id : adyshariz

TQ

[ibuLUNAZAHRA] 3:41 am  

Salam.
saya join ye, mohon maaf takbuat entry mlekat yea sbb page saya letak tak banyak entry :)

Mama, saya mahu ini

Mama Zharfan 3:57 am  

salam

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

tiefazatie 5:53 am  

salam kenal sis..
ifa join yaa

http://tiefazatie.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

ada juga ifa letak banner di sidebar nie..=)

tq!

zaikulim 7:54 am  

salam zai join

tak yah buat entrykan??

ok zai dah gantung kat sidebar kat blog zai jom terjah>>

http://zaiikulim.blogspot.com

kak long 8:53 am  

salam,

kaklong join yer..

http://diyadaniablogspotcom.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-febuari-2011.html

eynaa 9:10 am  

dah siap boleh jenguk blog saya
www.ritsfiy-mamacollections.blogspot.com
nak mintak izin letak blog ni dalam list blog saya

Miza Yusof 9:55 am  

salam. miza join,

id follower: miza yusof

link: http://haycontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

Imaan09 10:22 am  

bestnya..saya pun nak jugak..

udah ditampal kt sidebar blog saya ye..

http://imaanlucky09.blogspot.com/

Fadzillah Kamarudin 10:29 am  

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

Jasfyra 10:51 am  

salam, saya nk joint giveaway ni :)
ni linknya http://jasfyra.blogspot.com/2011/02/giveaway-mamasaya-mahu-ini.html

Cute MuM 10:59 am  

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

MRS. K 11:13 am  

sis, nak join!

http://ibuhadif.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

izan cute 11:16 am  

dah tampal

salam

me join yer

http://izancute.blogspot.com

qaizana 11:27 am  

sy dah joint tawwww....fuhhh...masuk la senarai


http://myloveofheart-qaizana.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

Tie-Ibu wawanisolehah 11:28 am  

salam. Dah joint. Ni link saya

http://bawalsulamtangan.blogspot.com/2011/02/giveaway-mamasaya-mahu-ini.html

Gud luck for me hehe

mama balqis 12:08 pm  

join

http://aqis090209.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

JaSSNaNi 12:37 pm  

join juge... :)

http://jassnani.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

azura samsuddin 12:42 pm  

Salam, zura join jugak...

http://azurasamsuddin-contest.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

Tq!!

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ 2:31 pm  

pinky momma join!

ur banner i letak as sticky mode & sidebar atas skali sebelah kiri! huhu moga2 ada rzeki utk abg long..

http://eppyphamdiarycontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

juniza 2:41 pm  

Salam, ju join jugak...

http://blogjuniza.blogspot.com

Adlin a.k.a Kyra MomS 3:07 pm  

salam kenal..
ok join jugak

id: adlin a.k.a mama kyra

http://giler-contest.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

puan nina 3:59 pm  

sy join

http://puanninacontestgiveaway.blogspot.com/2011/02/giveaway-mamasaya-mahu-ini.html

Huda 4:01 pm  

sy join

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

nifalnin... 4:23 pm  

salam,

heheheeh.. lupe nak bgtau kite pun nak try join contest nih... jgn lupe singgah ye...


http://mybabynaufal.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

Puan Iza 4:31 pm  

Salam,

saya pun join giveaway nie....

http://izashz.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

anis 4:49 pm  

saya nak join http://anis-dunia sikecil.blospot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

Syasmeen 5:15 pm  

as salam...meen pun nak join gak lah
http://airienalyssa.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

AyuArjuna BiGoshh 5:20 pm  

salam...
nak join GA ya..

http://ayuarjunalovescontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

Nu'nu Safia 6:27 pm  

salam kak...CN join...

http://sweetlovelysafia.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

thanks ye

imanmom 7:02 pm  

salam,saya join ya

http://tungkukayu.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

thanks

pago" 10:27 pm  

join!

http://mistapago.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

Acik Na 11:00 pm  

Salam...
Saya join ye...

http://ngeh3xdotcontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

sarah 1:31 am  

sarah dah follow dan tempek banner

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com

Zalina 2:28 am  

salam kenal..
ok join jugak

id: zalina

http://usharapa.blogspot.com

..m@m@ T0meLL.. 5:52 am  

nk join gak..

http://belogmamatomel.blogspot.com/2011/02/giveaway-mamasaya-mahu-ini.html

eysha_zal 8:08 am  

Salam tini...
sya join :)

http://eyshaworld.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

dilazfamily 10:06 am  

SAYA JOIN

http://mamaqiscontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

jihan uzma 12:14 pm  

saya pun sertai sekali...

http://imanulfah.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

Jieda 4:49 pm  

as salam..saya join

http://join-giveaway.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

sw33tdarling 5:50 pm  

saya nak juga!
http://sw33tdarling.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini/

♥♥azatiesayang ♥♥ 10:23 pm  

Salam tinidewi...saya dah join GA nie..jemput ziarah yer..makasih

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

Muslimkiddies 11:27 pm  

Salam Kak tini, Selamat berkenalan. saya nak join jugak! he he..
muslimkiddies.blogspot.com

Thank you !

Muslimkiddies 11:27 pm  

Salam Kak tini, Selamat berkenalan. saya nak join jugak! he he..
muslimkiddies.blogspot.com

Thank you !

Muslimkiddies 11:27 pm  

Salam Kak tini, Selamat berkenalan. saya nak join jugak! he he..
muslimkiddies.blogspot.com

Thank you !

Miss Mucuk ! 12:40 am  

join :)

http://mizzchenta91.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini-by-tinidewi.html

♥♥LiSsA♥♥ 1:55 am  

SALAM.LISA JOIN

http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

TQ

little girl 2:23 am  

nak join jugak la..anak buah mesti suke kalu dapat ini

http://zettyzetty.blogspot.com/2011/02/owh-somelnak-jugak-la.html

Farhana 12:01 pm  

saya join

http://kasihfarhana.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

Mynie 8:43 pm  

wah wah kak tini, tahniah sebab giveaway kali ni sangat hangat penyertaannya :) saya pun nak join, tau. manalah tahu ada rezeki anak-anak :)

banner sudah ditepek di sudut atas kanan blog saya:
http://everydayicecubes.blogspot.com

Kehelan 10:49 pm  

salam

dh joined

http://kehelan-contest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

mila.ibunajihah 11:00 am  

salam Tini, saya dah join...harap banner yg ditampal belah kiri atas blog saya tu boleh diterima oleh pihak penganjur.
terima kasih.
http://majoritymama.blogspot.com/

Mama Balqis 1:32 pm  

as salam

saya join

http://bluepinkbaby.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

kiwi 2:38 pm  

sy join :))

http://kiwiblurr.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

nadratul 2:59 pm  

joined

http://contestcontestcontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suke-februari-2011.html

EraWaTiE 11:26 pm  

sy join:))

http://erawatie18.blogspot.com

SoFiaHB 1:37 am  

salam

dh joined
dh tempek banner pun

http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/

Nadiah Sidek 3:21 am  

saya join!

http://mycontestzone.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

rosilah 4:22 am  

I join!

http://rosilahi.blogspot.com

taufidris 4:34 am  

BRO JOIN



http://taufidris.blogspot.com

AkmaFaizal 10:04 am  

Salam, saya pun nak join. Moga2 jadi antara yang bertuah.Amin

http://akmafaizal.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

fawwaznuha 11:12 am  

SALAM KENAL ^^

saya pon join juga ye

id:azyatun@fawwaznuha
http://fawwaznuha.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011/

wan nurul hezrina abd halim 4:40 pm  

join
http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

Hana Kirana 4:55 pm  

Hana Kirana join

http://ilurvegaandcontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-suka-2011.html

jemput singgah & komen

tq

iduraz 5:22 pm  

salam perkenalan,
saya dh buat..betui ker cmtu?hihihi (sy masih hijau dlm dunia blogging)

Cik Z@i Pen@nG 8:11 pm  

sy join...

http://storymoryluahanku.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

ika puk puk 11:36 pm  

http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

Syima ~Mama Kyra~ 12:10 am  

salam kenalana

saya join

http://lovelyever.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

umie akif 10:43 am  

SALAM UKHWAH...JOIN JUGAK YER...


http://umieakif.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

Mama Rayyan 8:15 am  

me join
http://pelangichenta-fieda.blogspot.com/2011/02/giveaway-mamasaya-mahu-ini.html

BIONIC WOMEN 9:53 am  

salam, saya join GA

http://mykidsinaction.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-febuari.html

tq

Nurul Izza 10:53 am  

salam tini

iza join GA

http://zasgiveawaycontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saje-suka-februari-2011.html

AziE-rAh 5:50 pm  

Assalamuaalaikum...
Saya join jugak yer...
http://mawar-ayu.blogspot.com/2011/02/giveawaymamasaya-mahu-ini.html

Afne 4:30 am  

salam.

afne join
http://noorafne.blogspot.com

thanks:)

iduraz 7:48 am  

salam, saya dh follow dan join contest nih..tq
http://iduraz.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mau-ini.html

nadiah 9:21 am  

salam,saya join ya

http://nettskerepek.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

tq

NoRazUraShIma 9:28 am  

http://norazurashima.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

saya JoIn=)

Zue AnnaLeeya 10:30 am  

salam kenal tini...
sudah menjoinkan diri... hehehe...

http://zueannaleeya.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

tenkiu..

ctnurkhijah 10:57 am  

ct join jugak..

http://thecolourfulisland.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mah-ini.html

budak kedah 11:19 am  

kak,saya nk join tau..

juelee 11:32 am  

join

http://jueleecontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

budak kedah 11:44 am  

saya dah join.hrap mnang..fuhfuh..

http://alakadarsaje.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

~dYaHaHa~ 12:17 pm  

kak, amor join

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini-by-tinidewi.html

tq!

jura-rahim a.k.a mrs tycoon 2:01 pm  

Salam Tini..
Dengan sukacita saya join juga yerr

http://jura-rahim.blogspot.com/2011/02/klik-untuk-join-tarikh-tutup-28-feb.html

ummirayyan 4:25 pm  

salam kenai..

mudah nye GA nih..

saya join..

da letak kat side bar ye..

leh jenguk sini..

http:///farisarrayyan.blogspot.com

ummirayyan 4:25 pm  

salam kenai..

mudah nye GA nih..

saya join..

da letak kat side bar ye..

leh jenguk sini..

http:///farisarrayyan.blogspot.com

~ALL ABOUT US~ 9:31 pm  

salam....

sy dah join GA ni...

http://mamababydanish.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

Ibu Ayra 2:47 am  

ROS JOIN

http://rosrusli-contest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

tq!

ironmax 8:51 am  

Assalamualaikum kak tini..
wah ramainye yg join..kak tini meti tambah hadiah nie..hehe peace!!D
Sy pon nk join ga ni ye kak..
kt link nie :
http://akudandunia-ironmax.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

Nak wt etntri melekat x reti..sy letak banner kt sidebar je, da link kn ke entri nie:)

mariah_smile 2:06 pm  

salam kak,

saya da letak kat sidebar belah atas.. tak reti la wat entry melekat.. kire saye da join lah kan GA akak nih? hope i am the winner!! :>

mariah_smile 2:08 pm  

eh, lupe plak nak tinggalkan link

http://taufikmaria.blogspot.com

yujiayao 5:11 pm  

For those of you who are purchasing Faucets,we realize that this is one of the most important purchasing decisions you will make. You have made the best choice in choosing one of our Bathroom Sink Faucets,Kitchen Faucets or Shower Faucets, as they are constructed of the highest grade materials to ensure that your new Faucets lasts forever. You can be confident in your purchase as each item comes with a no hassle 30 day return privilege.

misz l0vely 2:14 am  

Aslmkm...
hYe!
j0in ur GA...

http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

tq...
;)

~ yus ~ 3:40 pm  

Assalamualaikum dan salam kenal tinidewi,

Saya join GA ni juga..

Sila terjah di ..
http://yusgca.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

♥CuteMummy ♥ 4:40 pm  

saya join

http://rinna57.blogspot.com/

cikanna 5:01 pm  

salam,saya join

http://seindahfarhana.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

tq

momoyyanyzz 5:23 pm  

http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html
anys join , ! ! !

Ummi Hanie 11:41 pm  

salam kak tini,sy nk join ;)

http://ummihanie.com/2011/02/best-juga-kalau-dapat-mainan-ladang-ladang-tu/

tq... :)

Ummi Hanie 11:41 pm  

erm takpe kan tajuk entri tu ikut suka hati ? sbb takde sebut dlm syarat ... ;)

Ummu Ukasyah 9:45 am  

Assalammu'alaikum..

Kak, kita join jugak ek.. Salam Ukhuwah..


http://anakkuanugerahterindah.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

qaleesya 9:52 am  

http://babaesya.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

kakyong 4:44 pm  

kakyong join

http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ 5:48 pm  

http://mummylovers-pinky.blogspot.com/2011/02/giveaway-20-mama-saya-mahu-ini.html

CUTENYA HADIAHHH..JOIN JUGAKKK!!

Ogy 11:29 pm  

ogy join

http://ogy2112.blogspot.com/

MiMie AddNin 12:45 pm  

join jugak..
http://chinky-winky.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

LYA m@m@ ASYA 1:52 pm  

SAYA PON JOIN JUGAK:

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

TQ

LyNn'Azlina 8:46 pm  

lin join
lin azlina (id follower)

http://all-contest-ga.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

hope ada rezeki

yangbaik 1:03 am  

As salam,

singgah meninggalkan jejak untuk menyertai giveaway ini...

http://yangbaik-biz.blogspot.com/2011/02/giveaway-mama-saya-mahu-ini.html

tq.

miera momo chan 3:01 am  

miera join!

id follower:miera momo chan

link:
http://mieramomochan.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

Fieda 1:26 pm  

saya dah tampal banner kt sidebar..

http://mylovely-fieda.blogspot.com

leen 2:33 pm  

ok leen dah follow dan tempek banner

http://emmileen.blogspot.com

ayuselalu 7:05 pm  

salam

saya dah tampal banner kt sidebar..

http://ayuayu101.blogspot.com

APAIZAH 9:56 am  

saya dah join kak...
http://apaizah.blogspot.com/2011/02/giveaway-tinidewi.html

MiSsZ 9:22 pm  

Salam.. MiSsZ dah join....

Dalam side bar dah masuk, dalam entry pon MiSsZ masukkan:
http://misszgardencontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

Nanti cek yer, takut kot de tertinggal pape.. Terlepas lak peluang nak berladang .. Hehhe...

MamaRifqy 12:03 am  

me join

http://mamarifqy.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

S@hB@Nu-BaNuu 3:40 am  

saya joinnnn

http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

inahasan 7:47 am  

ina join

http://inahasan.blogspot.com/

segalanyer kuterima... 10:06 am  

Saya nak join...

saya dah lekatkan banner tu kt blog sy..memang senang nampak...kalau nak tgk klik sini:

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/

tq

segalanyer kuterima... 10:06 am  

Saya nak join...

saya dah lekatkan banner tu kt blog sy..memang senang nampak...kalau nak tgk klik sini:

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/

tq

yatie chomeyl 1:34 pm  

dah gantung di sidebr kanan blog

http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/

penyertaan di saat2 akhir ni :)

Ummi Danish 5:25 pm  

da...

kat entry and belah kanan bloggg...

gud luck

http://danish-full-of-luck.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

Hana Kirana 5:41 pm  

my name tak de dalam list....

http://ilurvegaandcontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-suka-2011.html

mohon cek balik yer

MAMA MIRZA 10:13 pm  

saya join...

tak tau ler sempat tak..

http://bilerrajincontest.blogspot.com/2011/02/mama-saya-mahu-ini.html

tq..
:)

MiSsZ 11:07 pm  

Nama MiSsZ pon takde dalam list lagi..

http://misszgardencontest.blogspot.com/2011/02/giveaway-saja-suka-februari-2011.html

Anonymous 5:56 am  

just few double-breasted turn out to be drunk. jackets sale in 2011, [url=http://www.cheapnorthfacejacketsm.com/]north face jackets cheap[/url] expensive Shirt outlet from the views that will you high. The autumn season, [url=http://www.vipoutletnorthface.com/]north face outlet berkeley online[/url] The North Confront expanded in the 1980's to to create a line of excessive skiwear,

Anonymous 1:39 am  

Wow, this ρaragraрh іs nice, mу уоunger siѕter is analyzіng these kinds of thіngs, therefогe Ӏ am going
to cοnvey her.

My homepage :: payday loans

Anonymous 7:28 am  

how to get pregnant
While you take suggestions from a gynecologist, a huge number of them ask you to undergo some medical tests and then blindly read out the reports to you. For these women, the emotional toll is extreme as they wonder what would've happened had they not had their tubes tied.

  © Free Blogger Templates Skyblue by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP