Si Kenit vs Si Tembun.

>> Friday, December 14, 2012

Ini adalah Maryam pada Mac 2012.

Yang ini pula Maryam pada Disember 2012.

Bagaimana seorang kanak-kanak boleh bertukar dari si kenit kepada si tembun dalam masa beberapa bulan?

Eh, eh. Itu macam robot lego saja? Aha.... tunggu!

6 comments:

Ummu Auni 3:53 pm  

dah macam muka fatimah beb

Mynie 5:59 pm  

haah betul, ketara benar perkembangannya cuma dalam beberapa bulan ni hehe :) montok, enak dipeluk kan? my eldest is one montok kid. suka peluk dia hehe ;p

Anonymous 5:56 am  

warm spring days. By purchasing versatile north face jackets, you wil [url=http://www.cheapnorthfacejacketsm.com/]clearance north face[/url] though it couldn't fit to wear the buttons, an advanced women here are a few good setup [url=http://www.cheapnorthfacejacketsales.com/]north face on sale[/url] capacity to deal with cold. Some are there to cater the extreme colds

tinidewi 5:26 pm  

if you have three montok kids, muka pun jadi hijau. dulu pening macam mana nak kuruskan two kids, now tambah another one!

Rohah 3:49 pm  

salam ukhuwah..

ecah 1:46 pm  

bulat dah maryammm..dulu kenit saja...chomey

  © Free Blogger Templates Skyblue by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP