Mahu Buku.

>> Thursday, April 14, 2011

I need books. Tolong! Siapa yang ada banyak buku, tolonglah bagi pinjam kepada saya. Tapi, saya tak mahu penulis popular masa kini. Saya lebih suka akan cerita lama-lama, orang lama-lama. Tolonglah! Siapa ada novel zaman dulu-dulu, tolong pinjamkan kepada saya.

Teringin sangat baca Keluarga Guerila. Abah kata, buku setebal itu, ceritanya berlaku dalam satu malam sahaja. Tentu menarik!

8 comments:

Mynie 9:02 pm  

kak tini,

jemput pinjam buku saya (kalau nak swap lagi dialu-alukan hehe). list ada di sini:
http://mesra-buku.blogspot.com/2011/04/mesra-buku-book-swap.html

tapi buku agak baru la, bukan lama...

tinidewi 9:06 am  

dah tgk hari tu.... Imam by Abdullah Hussein looks promising, tapi rasa macam pernah baca, pinjam buku skool library dulu-dulu.

aida 9:35 am  

keluarga guerila?

buku creative enterprise yang dulu2 tu best.. esp dari abu talib hassan, yang buku bertajuk SAGA.. sampai SAGA 4 tau... mmg hebat betul pergolakan

tinidewi 9:42 am  

SAGA pun gua sudah baca dulu. Abu Talib Hassan otai bab thriller hehehe...

knv 9:48 am  

abdul rahim awang yang thriller tu kan? abu talib hassan pun? ish macam tak cayerrr jerrrr

tinidewi 9:56 am  

knv: adakah kau terkompius dengan pak latip yang otai novel sejarah islami?

knv 10:26 am  

abd talib hassan yang tulis SAGA tu kan? dia ada tulis gak ke buku thriller? cer share cer share tajuk2 bukunya ittewww

Mynie 2:09 pm  

kalau buku lama, buku untuk remaja & kanak-kanak ada lah...
http://mesra-buku.blogspot.com/2010/05/saya-membesar-membaca-buku-dbp.html

  © Free Blogger Templates Skyblue by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP