Jadual Harian Ameer & Fatimah.

>> Friday, January 06, 2012

7 pagi - 1 petang: Sekolah kebangsaan
1 petang - 2.30 petang: Mandi, solat Zuhur, makan tengah hari
2.30 petang - 5.30 petang: Sekolah agama
5.30 petang - 7 malam: Mandi, solat Asar, makan malam
7 malam - 9 malam: Ke surau untuk solat Maghrib & Isyak & dengar ceramah (tapi selalunya mereka main :-p)
9 malam - 9.30 malam: Mengaji
9.30 malam - 10.30 malam: Ulangkaji, kemas beg, main game/ tengok TV
10.30 malam: Tidur

Fuh. Mak yang tengok pun sama penat.

p/s: Hari ini Fatimah ponteng sekolah agama. Tertidur lena, tak sampai hati nak kejut :-)

4 comments:

knv 4:58 pm  

esok bagi surat kat ticer sekolah agama. depa tu kalut sikit. apa2 nak official from parents.

takut anak2 ponteng katernyerrrr :P

Leila Daniel 5:35 pm  

perghh jadual takut aku tgk...aku dulu..balik sek je tgk tv sampai laa mlm kot..hahaha

tinidewi 11:25 am  

knv,
elok juga depa buat gitu. takdelah parents & budak-budak pandang sebelah mata je kat sekolah agama. myself pun selalu macam tu, "ala, sekolah agama je pun." prioriti dah lari hehehe. padahal ilmu agamalah yang lebih utama.

tinidewi 11:25 am  

leila,
itulah pasal, La. aku pun dulu, ralit tgk my little pony lah, maero attacklah, miss cometlah, kih3x.

  © Free Blogger Templates Skyblue by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP