Baby Maryam Finally Sees The World.

>> Friday, September 11, 2009

Malas nak memikir, so paste jek email kepada ofismet semalam. Insya Allah bila ada mood nanti, akan ku update rentetan kronologi kelahiran Baby Maryam ke dunia :-)

Assalamualaikum & Salam Sejahtera,
Terima kasih semua atas ucapan tahniah :-) Alhamdulillah, saya dan Baby Maryam telah pun pulang ke rumah hari ini untuk sama-sama merayakan Aidilfitri yang bakal tiba beberapa hari lagi, Insya Allah.

Enjoyzzz gambar baby Maryam bersama abahnya, (seperti yang anda dapat lihat, dia sebenarnya seorang superhero bertopeng! tapi itu rahsia antara kita)



Fakta:
i) Baby Maryam dilahirkan pada 090909 jam 7.54 pagi selepas hanya 37 minggu di dalam kandungan. Nampaknya dia tak sabar nak melihat dunia.
ii) Abangnya yang sulung, Ameer, juga dilahirkan pada 0909 tahun 2003.
iii) Abahnya pula bekerja di unit MERS 999.

Again, thanks all. Toodles, and till we meet again.

-hartini-

12 comments:

aida 11:47 am  

ewah.. mungkinkah baby maryam akan menjadi operator MERS 999 20 tahun akan datang? kita tungguuuuu

Ummu Auni Afif 12:11 pm  

apa kaitannya ayahnya bekerja di MERS unit dgn budak2 nI? oh sebab ada 999 yer? anyway, selamat berpantang. tapi tak tahan tu berinternet tu, HAHA.

CIda 12:37 pm  

dewi, tahniah. comeynyaaa.. geram aku nengok. eh bkn kalo time berpantang kena berpantang internet sekali ke? hehe

-syida-

Lynn 1:11 pm  

lepas ni Ameer, Afif & Maryam buat triple celebration. Save budget korang ahahaaha

nuha 1:21 pm  

dewi, tahniah utk ko sekeluarga..makin meriah la umah ko...

YUZIE AMIR 2:04 pm  

wah cutenyer baby Maryam..
tahniah yer..

Farra 6:43 pm  

tahniah kak tini..alhamdulillah...
selamat berpantang...sorri aa kak tak dpt mkn rendang, i dpt :p ahaks

pantang kat mana?

ShaFiAti 8:27 pm  

alaa...chumelnyer baby maryam ni...geram tengok..anyway..congrats tini for the baby girl n alhamdulillah dpt jugak tarikh cun itu n share the same birthday ngan abgnyer...:)

take care k..:)

Aznita@Terk 5:48 am  

Dewi wey,congrats ye..selamat beraya dengan baby baru.Sila pantang raya dengan jayanya..muehehehehe..

tinidewi 4:58 pm  

aida,
cait. apa kes operator 999? GM Operation 999 hoccay?

ummu auni afif,
once a surfer, always a surfer, comes what may wakaka.

Cida,
takde kena mengena dengan pantang berinternet. harus malah hampir kepada wajib bagiku :-p

Lynn,
ko selalu bagi idea yang bernas. aku menumpang je kat birthday celebration afif. cheapskate.

Nuha,
Thanks ya :-)

tinidewi 5:03 pm  

Yuzie,
Apa nak buat. Dah maknya kiut. Terpaksa la anaknya jadi kiut jugak. Ngee.

Farra,
Cait. Sabo je. Bukan ke sama dalam pantang ke? Akak balik berpantang kat Benut, dik.

Shafiati,
Ngee tapi aku tak plan langsung tau date yang cun tu. Takde induce tau! Baby Maryam yang tak sabar nak keluar ngeh ngeh. Aku redha.... ecewah.

Terk,
Sensitip betul sebut pasal pantang raya ni ggrr ggrr :lol:

ummu Masyitah 9:49 pm  

Salam
tahniah..baby yang cute
lahir pada tarikh yang cute juga...

  © Free Blogger Templates Skyblue by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP