Cloth Diaper: Sharing Is Caring Sales!

>> Tuesday, October 27, 2009

~~**UPDATE: SALES CLOSED! THANKS FOR YOUR SUPPORT**~~

Pakej istimewa khas untuk rakan-rakan dengan harga hilang akal.
Cepat rembat, stok terhad!

Pakej Awesome Tinidewi @ RM54 + RM4 untuk Pos Ekspress
2 CD (Velcro & Snap Button) + 2 Insert

Pakej Outrageous Tinidewi @ RM100 + RM7 untuk Pos Laju
2 CD Velcro + 2 CD Snap Button + 4 Insert


Nah lihat pilihan warna yang ada :-)

Ocean Blue; Apple Green

Merah; Putih

Light Green; Ungu

Jingga; Kuning

Merah Jambu; Sky Blue
Setiap warna mempunyai pilihan velcro dan snap button.

Caranya mudah saja:
1. Emel tinidewi di hartinidewi@hotmail.com, dan nyatakan pakej yang anda idam-idamkan beserta pilihan warna & velcro/snap button.
2. Tinidewi akan mengesahkan stok sedia ada.
3. Seterusnya anda pindahkan wang yang secukupnya kepada akaun bank tinidewi [atau En.Ahmad] dan beritahu tinidewi alamat pengeposan.
4. Tunggu bungkusan sampai di rumah!

Bertindak cepat OK? sebelum tinidewi rembat CD-CD yang kiut ini hoho.

18 comments:

aida 12:08 pm  

ingatkan nak suruh baby maryam pakai

aida 12:09 pm  

kalau nak bg present, aku nak velcro.. kahkah

tinidewi 12:33 pm  

pst... aku memang beli lebih velcro.

Ummu Auni Afif 8:24 am  

business minded dah dia. padan beli banyak...

YUZIE AMIR 10:15 am  

nak jugak..tapi tahun depan baru nak pregnant..
eh Tini tak buak email t* ke?
saya ada email Tini.

Ina Hashim 12:21 pm  

salam..cd jenis apa nih?coolababy ke?

tinidewi 1:08 pm  

yuzie,
dah baca email. nanti tini reply hehe.

ina hashim,
this one tiada jenama sebab kita beli straight from manufacturer hence the cheap price. comparing with available brands in the market, this one macam babyland with more color choices :-)

hasyima 1:58 pm  

dewi,

nak beli velcro saja tak boelh ke?
btw, boleh tak nak tau material pocket diaper tu? ade setengah material susah nak basuh poo..dah ade 6 keping gitu..

hasyima 1:58 pm  

dewi,

nak beli velcro saja tak boelh ke?
btw, boleh tak nak tau material pocket diaper tu? ade setengah material susah nak basuh poo..dah ade 6 keping gitu..

tinidewi 2:14 pm  

syima,
ko nak beli velcro saja pon bolehlah. material kat dalam tu fleece. aha aku perasan kalau poo tu dah mengering on the diaper, memang agak kepayahan nak basuh. so the trick is to quickly buang the poo and biarkan basah in a pail sehingga your next laundry session. kalau still ada stain, never mind, just sidai under the sun.

aida 2:21 pm  

oh ek kak tini... ko jangan lupa jasa baik aku belikan, harhar..

aida 2:39 pm  

mana update ni? Ke cbuk jual cd?

tinidewi 3:50 pm  

sibuk spring cleaning la dei. my family datang rumah this weekend. always the same old story kan... family nak datang baru sibuk nak kemas rumah. [and i just discovered vacuum aku dah koyak hose nya! oh ada hikmah diorang datang kan?] ada hati nak jadi surirumah kunun kwang3.

aida 4:40 pm  

op lupa, adik member nak konvo.. err selama ni rumah kau tak bersih ke?

op lupa, mak ko sama psycho cam mak aku.. kerker

tinidewi 4:54 pm  

biasa tu bersih tahap biasa je la. lepas tu sejak aku mengandung, bukannya ada org nak tolong scrub toilet ke hapa.

mak aku inspect sampai ke tingkap hokay? setiap ceruk di tengoknya...

aida 7:45 pm  

huhu, lupa hokay, kita 2-2 dpt mak ala bree desperate housewives

aida 9:57 am  

wah kencang bisnes CD hang... nak suruh gua bid lagi ker?

Hany FF 5:03 pm  

huhu...Hany terlambat. promosinya dah habis. Kak Tini, kalau ambik lagi CD tu bgtau ya...ok ok, I'll check ur blog. :)

  © Free Blogger Templates Skyblue by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP