Anda Nak Tau Tips Jadi Kaya?

>> Monday, May 03, 2010

Tips ini suami yang cakap dalam perjalanan ke klinik Sabtu lepas. Adeh. Paling tak tahan dengar syarahan dalam kereta. Tak boleh lari ke mana. Nak tak nak, terpaksa tadah telinga. Bernanah beb. Heh!

Apa pun, perkataan yang baik harus dikongsi bersama. Lagi-lagi kalau tips nak jadi KAYA! Makcik kayooo yabedabeduuuuuu.....

Jika menginginkan kekayaan, bacalah Surah Al-Waqiah setiap hari kerana ada janji-janji Allah pada Surah Al-Waqiah.

Dalam banyak-banyak isi penting syarahan suami tentang iman dan amal, ini sahaja yang berjaya meresap dalam diri.

Tak baik taaaauuuuu :goyang-goyang jari telunjuk:

^_^

Oh ya, surat yang itu dah dihantar ke unit sumber manusia jumaat petang :senyum konspirasi:

4 comments:

Farra 3:24 pm  

tq to ur hubby
bagus sgt tips die ni ;)

aida 5:40 pm  

Kayanya bukan kaya duit kan? Kaya anak, kaya kesihatan, kaya ilmu. Uh2, tu la kan, tak pk kaya tu byk jenis

Farra 8:51 am  

yes kaya tu berbeza itu objektif setiap individu, i hate when ppl associate kaya with RM

tinidewi 11:15 am  

oh sebenarnya tips ni cerita tempelan saja. dasar syarahan suami lebih best, pasal iman, amal, perbetul yakin terhadap asbab tapi..... well, you know me ekekekeke masuk telinga kanak keluar telinga kiri. y'ols ambek yg baik-baik saja OK? perangai bingai ni jgn diikut ^_^

  © Free Blogger Templates Skyblue by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP