Jualan Tudung Labuh & Tshirt Muslimah @ Menara TM

>> Wednesday, June 30, 2010

**~~UPDATE: GERAI SAYA TERLETAK DI HADAPAN KLINIK ZARIF~~**

Untuk makluman rakan-rakan, esok saya akan membuat jualan di Menara TM. Macam-macam ada. Tudung Syria ada. Lagi, tudung Ekin sulam tangan bunga yang comel-comel, bubuh bling bling. Ada tudung CT Payung. Haaa macam mana rupa tudung CT payung ya? Datanglah beramai-ramai, belek tudung. Kain ela untuk buat raya ada. Tshirt muslimah yang boleh pakai bila-bila ada. Untuk mama-mama, tshirt nursing pun ada.

Datang OK, jangan tak datang? Ajaklah kawan-kawan. Beli eh, eh? Kesianlah kat ahkak. Tolong habiskan stok ahkak tau! Ahkak nak konsentret menulis pula lepas ini keh3x.

Ni, cuci cuci mata sikit :-)






7 comments:

ummunaqiha 4:39 pm  

aduhhh cantiknya2 tini.. tapi akak rasa harganya-tidak-mampu-beli. sob sob... :(

Ummu Auni Afif 4:46 pm  

update sebelah buku pinjam dari aku

Ali bin Abi Talib
Umar Abdul Aziz
Khalid Memburu Syahid
Bilal bin Rabah
Imam Syafie
Tariq memburu syahid
Abu Bakar Sahabat Sejati
VT

::ziLla:: 7:33 pm  

wah..nak join jual kain boleh?? hehe

tinidewi 8:47 pm  

ummunaqiha: psstt.. emel mana yang berkenan. tini kasi harga terbaeekk punya.

aini: wokeh!

zilla: OK tengok muat atau tak ye? ada org lain lagi nak tumpang :-)

knv 10:38 pm  

cantik2 semua. sesuailah nak raya nanti kan? :D

tinidewi 10:41 pm  

knv: sesuai sgt :-)

Nida 7:18 pm  

kita suka banget tudung yg kaler warna kuning campuran tu. Kalu kita balek mesia, sure kita rembat 2/3 ketoi! :((

  © Free Blogger Templates Skyblue by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP