Re-branding of Tinidewi ^_^

>> Thursday, June 24, 2010

Psstt.... kamu nampak sebarang perubahan dalam blog ini?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ya, di atas blog ini sudah ada banner baharu, bersama tagline yang baharu.


Tinidewi, Sana Sini Celoteh Suri. Waaaahhh... belum sampai lagi 31 Julai, dah umum diri sebagai Suri ya? ^_^

7 comments:

Ummu Auni Afif 8:33 am  

amboi amboi..comelnya..hang buat guna apa?

tinidewi 9:13 am  

Adobe Photoshop. Tapi gambar ambik from en. gugel.

Farra 9:21 am  

teror gila..tangan ada seni!

Leila Daniel 9:48 am  

puan suri amat slim lah hahaha

tinidewi 10:14 am  

farra: mana der... gambar tu super impose je. tak perasan ke tangan girl kat tangan abang dia tu ada pelik skit hahaha.

leila: hantu betul! :-p

::ziLla:: 12:37 pm  

yg penting status ibu sudah ditukar dari 2 kepada 3 anak .. hehehe...sblm ni 2 ajer...

Hartini 2:02 pm  

ye betul Zilla. umur pun tak bertukar2 sejak dulu keh3x.

  © Free Blogger Templates Skyblue by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP