Timmy Time.

>> Thursday, June 10, 2010


Pic googled

"Macam kenal saja anak kambing biri-biri ini."
"Memang pun. Dia ada dalam Shaun The Sheep."
"Anak kecil yang menangis kalau putingnya jatuh?"
"Ha-ah. Ini kononnya dia dah besar sikit."
"Oh dah besar dia ya? Masuk tadika dah."

Ilmiah sungguh perbualan saya dan suami. Lagipun, siapa yang tengok kartun sebenarnya? Kanak-kanak, atau mak ayah?

Heh.

5 comments:

knv 9:55 pm  

hihihi.. ni febret my kids. naik bingit dok nyanyi lagu timmy tuh hahahahah :P

me01my 10:12 am  

heheh best soalan tu "siapa yang tengok kartun sebenarnya? Kanak-kanak, atau mak ayah?"...
mcm husb sy mengalahkan budk2 tgk kartun..erkk..

aida 6:17 pm  

Timmy time kat sini siap ada sponsorship. Best la channel budak2 kt sini, membina minda

tinidewi 7:26 pm  

knv: anak i pun kecoh semalam i letak gambar timmy dalam blog ni.

me01my: aisshh kena tengok TV. kalau tak, mcm mana kita nak piawai rancangan yang sesuai ditonton anak kita? :alasan:

aida: kan best kalau melayu pun ada rancangan mcm Little Einstein, WordWorld etc. Effective!

Ummu Auni Afif 12:43 pm  

kah kah kah..
aku tak boleh switch channel masa timmy time. pst, kena tengok cam ko juga :D

  © Free Blogger Templates Skyblue by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP