Back to Life.

>> Monday, November 14, 2011

Back to life, back to reality.

Fuh, lama bertapa di Kelantan :-D

Inilah untungnya tak bekerja. Cuti ikut suka hati hehehe.

Jangan marah, haaaa...

Apa pun, tak sabar rasanya menunggu Isnin depan. Ameer dan Fatimah kedua-duanya saya daftarkan untuk kem islami di Masjid Shah Alam sepanjang musim persekolahan setiap Isnin hingga Khamis dari jam lapan pagi ke lima petang.

Walaupun nampak macam ibu mithali yang pentingkan pendidikan agama anak-anak, sebenarnya saya ada maksud tersirat.

Saya boleh buat sesuka hati saya sepanjang hari tanpa pergi fikir nak menjemput anak pulang sekolah, hantar ke sekolah agama, masak tengah hari, menyelesaikan isu-isu domestik dan macam-macam lagi :tanduk:

Pentingkan diri sendiri?

Percayalah cakap saya, musim cuti persekolahan adalah musim paling memeningkan kepala seorang ibu :-p

8 comments:

Ummu Auni 12:09 pm  

uiks sampai kelantan juga eh? cuti seminggu lebih ke

YUZIE AMIR 4:15 pm  

lamanyaaaaaa saya tak follow blog tini.Sejak2 aa fb ni..huhuhu..nak start baca balik la.Kena khatam dr awal tahun punya entries ni.

asz 4:25 pm  

hihi..kalo aku jadi ko pun ku antar jugak anak2 ku pegi kem..anak dpt ilmu mak dpt rehat. caiyok!

tinidewi 4:29 pm  

ummu auni: ya, balik kelantan. naik bas malam raya, sebelum subuh dah sampai :-)

yuzie amir: boleh sangat nak khatam sebab tak byk entries ^V^

asz: biasalah aku taichi je kat ustaz2, malas nak ajar sendiri keh3x.

Hanis 6:35 pm  

kem islami..menariknya..kat masjid shah alam pulak tuh...

tinidewi 8:54 pm  

oh maafkan diriku hanis, lupa nak war-warkan di blog. cuma war-war di FB saja. penyertaan sudah pun ditutup 4 nov yang lalu. laku mcm goreng pisang panas!

Ajieda Ajis 9:15 pm  

Ok la tu. Ini yang dinamakan sambil menyelam minum air... dua2 untung.

hanis 4:19 pm  

oh tak apa..daku maafkan walaupun tiada kesalahanmu padaku. :)

Adalah hikmahnya daku tidak terjumpa iklan itu.

Yang pasti daku mahu detailsnya untuk persedian tahun depan.Boleh kan puan tini?(supaya daku boleh menyimpan untuk yurannya :))

  © Free Blogger Templates Skyblue by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP